Biar Saya bantu anda untuk jualkan hartanah anda segera berbekalkan pengalaman yang saya ada menggunakan skill yang berkesan

FAHAM SANGAT APA YANG ANDA MUNGKIN HADAPI SITUASI MACAM NI ....

Dalam keadaan Covid19 melanda sekarang ni, banyak yang terkesan terutama bagi mereka masih berhutang untuk membayar pinjaman rumah lebih-lebih lagi yang beli untuk pelaburan.

Ditambah ada yang dibuang kerja, bisnes tak berjalan lancar, hutang makin bertambah. 

Bila semua tu berlaku bagaimana nak bayar hutang rumah..

Mungkin pada awal, anda beli hartanah samada rumah landed, apartment, tanah dan lain-lain sebagai “pelaburan” yang dijangka bakal bawa keuntungan akan datang.

Tapi sekarang, nak tak nak terpaksa menerima kenyataan di musim wabak covid 19 ni untuk menanggung hutang kerana pelaburan hartanah yang telah dibuat, ansuran bulanan pinjaman dengan bank nak kena bayar, dengan maintenance bulanan perlu bayar lagi.

Bagi mereka yang melabur dengan beli banyak hartanah lebih pening kepala, di kala musim covid 19 ni bertukar menjadi beban yang kena tanggung.

Nak batalkan pinjaman bank memang tak dapat la sbb dah berjalan pembayaran bulanan dan nak cancel lagi sbb dah sign snp.

Makanya bila difikirkan , apa pilihan yang anda ada sekarang ni ?

Anda nak terus simpan ke hartanah tu ?

Dalam masa anda nak menyimpan, fikiran terngiang-ngiang dengan ada hutang yang kena dijelaskan dan ada yang tak dapat dijelaskan. Bank pula dok call dan kejar anda untuk selesaikan hutang-hutang tersebut.

Atau memang anda rancang nak sampai hartanah kena LELONG dan diisytihar MUFLIS?

Tak ke parah camtu ….

Jika anda tanya saya apa penyelesaiannya.

Adalah lebih baik jualkan hartanah yang asalnya utk pelaburan yang buat anda terbeban dijual kepada pembeli-pembeli yang berminat dan ready untuk beli.

InsyaAllah, dengan berbekalkan pengalaman saya dalam bidang hartanah, dengan senarai database pembeli yang tersedia ada, khidmat nasihat guaman, penilaian hartanah dan marketing skill yang saya ada, akan saya gunakan untuk dapatkan pembeli untuk hartanah anda.

InsyaAllah , saya yakin saya boleh bantu anda untuk selesaikan masalah ini.

Kelebihan Ejen Hartanah Berdaftar

Ejen Hartanah Berdaftar

Ejen Hartanah berdaftar dipantau oleh Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Semua konsultasi ejen hartanah perlu mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH

Berpengalaman

Saya mempunyai pengalaman luas dalam menguruskan penjualan hartanah malahan mempunyai pengalaman sendiri dalam memiliki beberapa hartanah secara undercons, subsales mahupun lelong. InsyaAllah, atas pengalaman ini akan saya bantu anda menjual hartanah dengan lebih cepat dengan harga yang berpatutan

Rangkaian Network

Network yang baik dengan penilai, peguam hartanah, dan pegawai bank merupakan aset berharga khidmat saya. Ini membantu melicinkan urusan pemohonan pembiayaan, urusan jual beli dan sebagainya

Profesional

Ejen hartanah perlu profesional dalam melindungi kepentingan klien. Adalah menjadi tanggungjawab saya memastikan objektif anda bagi menjual atau menyewa rumah tercapai sebaiknya.

Iklan Bersepadu

Saya mempunyai pelbagai Premium platform iklan seperti Iproperty, Propertyguru, Mudah, Facebook Ads, Google Ads dan sebagainya bagi mencapai potensi ‘Target Prospect’ untuk membeli hartanah anda

Kerja Berpasukan

Saya mempunyai pasukan yang terbaik yang terdiri daripada ramai Top Ejen Hartanah. Ini akan memastikan segala tugas yang diamanahkan dapat dilaksanakan dengan lebih cemerlang

APA KATA KLIEN SAYA ?

"Pengalaman yang sangat menarik bila menggunakan khidmat hafiz, sentiasa cepat respon mesej bila saya bertanya apa-apa soalan kepada dia. Alhamdulillah selesai penjualan rumah saya dengan berjalan lancar."
Faizah
"Sebelum ni agak skeptikal nak gunakan ejen tapi bila guna servis hafizq. Dia memudahkan urusan saya dan yang penting jujur"
Fazli

BAGAIMANA HENDAK HUBUNGI SAYA ?

Hubungi

+6011 3306 9214

Facebook

HafizqJ

Open chat