Business

FAKTOR DALAM PEMBELIAN RUMAH

Assalamualaikum semua! Ada beberapa faktor dalam pembelian rumah yang korang kena tahu! Nak Ke Nak? Ok, Tapi untuk sharing ini MJ akan explain secara sempoi berkenaan 1 cara dulu dari 7 panduan penting dibawah ni guys! 1. Objektif beli rumah 2. Jenis-jenis rumah 3. Cara kira kelayakan pinjaman perumahan 4. Kos beli rumah 5. Market value dan Selling Price 6. Perlu Ke Guna Ejen Untuk Beli Rumah 7....

6 SEBAB MENGAPA BELI RUMAH SUBSALE

Stigma kurang tepat apabila membeli rumah pertama ialah ianya harus baru dan landed. Sebenarnya, tak salah pun memiliki rumah pertama yang bukan landed dan bukan baru. Dari pasaran subsale misalnya. Ini abam senaraikan 6 sebab buat kau pertimbangkan pasaran subsale untuk rumah pertama. Point 3 akhir tu memang abam suka . 1. Zero risiko untuk terbengkalai. Kau tidak perlu merasa dup dap sementara menunggu...

RISAU NAK BELI ATAU SEWAKAN RUMAH ANDA ?

Ramai orang bimbang nak teruskan aktiviti beli/sewa rumah walaupun lepas PKPB dah mula. Takut kalau rumah yang nak vieiwing atau ejennya ada bawa coronavirus. Boleh terancam nyawa kalau salah cara uruskan perjumpaan. Tapi kalau berurusan dengan ejen-ejen dari agensi yang cakna tentang kesihatan dan menjaga keselamatan pelanggan macam iRealty, kalian tak perlu bimbang. Cuma perlu jaga jarak sosial...

Compare listings

Compare