Berminat menjadi Ejen Hartanah

Kami akan bimbing anda menjadi

TOP AGENT

dengan pendapatan 5 ANGKA sekiranya…

IMPIAN

Anda mempunyai IMPIAN yang besar untuk menjana pendapatan 5 angka.

KOMITED

Anda KOMITED untuk belajar selok belok hartanah dan mempunyai keinginan yang kuat untuk menjadikan kerjaya ini sebagai perniagaan yang memberikan pulangan yang besar.

DISIPLIN

Mempunyai DISPLIN yang tinggi bagi mempraktikan strategi yang akan diajarkan.

Play Video about Ejen Hartanah

Sudah bersedia menjadi Perunding Hartanah bersama IQI iRealty Group?

Siapakah Yang Patut Menjadi Perunding Hartanah Berdaftar?

Ramai yang tertanya-tanya adakah mereka mampu menjadi Perunding Hartanah sedangkan mereka tidak mempunyai pengalaman dalam bidang hartanah.

Apa yang boleh kami kongsikan, ada perunding hartanah kami yang jana pendapatan 5 angka selepas 2-3 bulan menjadi Perunding Hartanah.

“Sekiranya ada kemahuan, insyallah ada jalannya.”

Adakah Anda Salah Seorang Daripada Kategori di Bawah?

Tidak Mempunyai Pekerjaan

Mereka yang tidak mempunyai pekerjaan, baru diberhentikan kerja, lepasan universiti, orang pencen, sudah bersara, suri rumah dan sebagainya.

Dibebani Hutang Yang Banyak

Setiap hutang perlu dibayar. Dengan menjadi perunding hartanah, anda boleh jana pendapatan yang besar dalam masa yang singkat.

Ejen hartanah
Tingkatkan Kebolehan Diri

Anda sudah mempunyai kerjaya yang bagus tetapi mencari peluang atau bidang yang boleh memberi cabaran dan pendapatan yang tinggi.

Kami di Kumpulan iRealty menerima siapa sahaja yang berminat untuk menceburi bidang hartanah ini. Insyallah kami akan bantu anda memahami ilmu asas menjadi perunding hartanah yang berjaya

Ejen Hartanah

Kelebihan Menjadi Perunding Hartanah

5/5
Tiada had pendapatan sebagai perunding hartanah. Anda yang menentukan berapa pendapatan yang perlu dijana setiap bulan.
Pontensi Pendapatan Tanpa Had
5/5
Tidak bekerja mengikut waktu pejabat. Anda sendiri yang aturkan waktu kerja bersama klien.
Waktu Kerjaya Fleksible
5/5
Hartanah adalah salah satu bidang pelaburan yang menarik minat ramai orang. Sebagai perunding hartanah, anda adalah orang pertama yang mendapat maklumat bagi setiap rumah yang bernilai tinggi untuk dijadikan pelaburan.
Peluang Pelaburan Hartanah
5/5
Bidang hartanah terikat dengan banyak undang-undang di Malaysia. Oleh itu banyak pihak terlibat dalam setiap potensi hartanah seperti peguam, bank, pejabat tanah, valuer, ejen hartanah dan ramai lagi.
Network Yang Besar

Kenapa Anda Perlu Sertai Kumpulan IQI iRealty?

Setiap agensi hartanah berdaftar mempunyai kekuatan dan kelebihan masing-masing. Jaminan kami anda akan dibimbing untuk menjadi Perunding Hartanah yang disegani dan dapat menjana pendapatan 5 angka.

Agensi Hartanah Dalam & luar Negara

IQI Realty bukan sahaja bertapak di Malaysia, malah di negara-negara seperti Thailand, Kemboja, India, Vietnam, United Kingdom dan yang terbaru di Turki. Kini IQI mempunyai 15,000 perunding hartanah di dalam dan luar negara. Di IQI segala urusan menggunakan teknologi.

Kumpulan Bumiputra Terbesar

Kumpulan IQI iRealty adalah kumpulan bumiputra terbesar di IQI Realty dan agensi di Malaysia. Kami mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam membangunkan perunding hartanah dari ZERO menjadi HERO.

Ejen Hartanah
5 Billion Hartanah Untuk Dijual

Di IQI, terdapat hartanah bernilai RM5 Billiion untuk dijual. Ini memberi kelebihan kepada setiap perunding untuk fokus mencari pembeli sahaja. Di Lembah Klang sahaja, IQI mempunyai 100 projek rumah baru daripada pelbagai pemaju ternama di Malaysia.

Latihan & Sokongan

Kami memberikan jaminan 100% untuk menjadikan anda seorang perunding hartanah yang tersohor. Ini kerana kami mempunyai sistem latihan yang bersepadu untuk anda. Kami mempunyai barisan penceramah yang berpengalaman lebih daripada 10 tahun dalam industri hartanah.

Bukan setakat KOMISEN yang anda dapat TETAPI...

Pelbagai REWARD lain menanti anda !!

dan banyak lagi REWARD lain untuk anda

Sudah bersedia menjadi Perunding Hartanah bersama IQI iRealty Group?

Buat pendaftaran online sekarang. Kami tak sabar untuk bersama anda

© copyright Team iMan | IQI iRealty Group

Compare listings

Compare