Servis Ejen Hartanah

Jual Rumah Dengan Perunding Hartanah Berdaftar

Mencari ejen hartanah untuk jual rumah? Saya bantu anda jual rumah cepat dan bebas masalah.

Hubungi Sekarang!

Klik butang di bawah untuk hubungi saya segera.

Jual Rumah Tidak Mudah

Dalam pasaran sekarang, ribuan rumah tak terjual dengan nilai berbillion ringgit. Rumah anda bakal bersaing dalam kelompok ini. Boleh ke laku? Realitinya, jual rumah tidak semudah dulu kerana persaingan. Anda juga perlu ada kemahiran dan masa untuk menang dalam pasaran. Masalah mungkin timbul yang akan gagalkan jualan. Apa kata saya bantu anda?

Bagaimana Saya Boleh Bantu

Supaya rumah anda terjual cepat tanpa masalah.

Khidmat Nasihat Menetapkan Harga Hartanah

Proses nak tetapkan harga rumah adalah mencabar. Saya akan jalankan kajian pasaran untuk bantu anda tetapkan harga rumah yang optimum dan boleh terjual cepat.

Bantu Anda Untuk Buat Perancangan Jualan

Saya akan pastikan anda jelas tentang jangkamasa jualan, kos yang terlibat dan berapa anggaran hasil yang anda akan peroleh. Ini penting supaya anda dapat buat keputusan yang tepat dan penuhi impian anda selepas jualan

Pemasaran Yang Berkesan Dan Konsisten

Saya juga akan pastikan rumah anda terima pendedahan yang cukup dan konsisten kepada prospek membeli melalui portal iklan, media sosial dan juga lebih 1000 jaringan perunding hartanah berpengalaman yang mungkin sudah ada pembeli. Iklan ini juga akan sentiasa dipantau.

Memastikan Proses Lancar

Setiap prospek adalah unik dan ada keperluan tersendiri. Saya akan saring pembeli yang layak. Anda dan pembeli juga akan dihubungkan dengan jaringan peguam dan jurubank yang berpengalaman untuk pastikan proses jual beli berjaya.

Komited Dengan Jualan Rumah Anda

Saya dengan rendah diri tawarkan khidmat saya.

Berdaftar

Merupakan perunding hartanah berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah.

Berpengalaman

Berpengalaman lebih 7 tahun dan telah menguruskan ratusan kes jual beli yang mencabar.

Fokus

Hanya buat sekitar 30 rumah pada sesuatu masa dan beri lebih fokus kepada rumah anda.

Pemasaran Video

Pemasaran video akan dijalankan untuk hartanah yang berada dalam keadaan baik terutama dari jenis banglo, berkembar dan teres. Hartanah akan dapat lebih pendedahan kepada bakal pembeli.

Portfolio

Sebilangan dari ratusan hartanah yang telah saya bantu pemilik jualkan.

Hubungi Saya Sekarang

Setelah anda tekan butang di bawah ia akan terus ke whatsapp untuk berhubung dengan saya. Saya kemudian perlu dapatkan beberapa maklumat dan terus jalankan kajian pasaran untuk mulakan jualan.

Soalan Lazim

Tidak ada. Bayaran fi agensi hanya ada jika jualan berjaya dan amaun tersebut daripada hasil jualan rumah.

Setelah anda hubungi saya, saya akan lakukan kajian pasaran. Kemudian saya akan buat lawatan ke rumah sebelum mulakan proses pemasaran. Penglibatan pemilik dalam proses jualan sangat mudah dan minimum. Hanya perlu turunkan tandatangan borang setuju jual dan perjanjian jual beli, setelah ada pembeli yang berminat.

Ya. Saya perunding hartanah berdaftar REN19425, di bawah IQI Realty Sdn Bhd. Kesemua proses yang saya jalankan adalah mengikut lunas undang-undang dan ketetapan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah.

Boleh. Fi agensi akan ada diskaun untuk kes sebegini.

Saya boleh dihubungi melalui talian 012-3843603. 

Kenapa perlu Lantik Saya sebagai PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR anda?

Pengiklanan

Kos pengiklanan sekarang agak tinggi, kenapa anda perlu leburkan duit anda?? Biar saya je yang iklankan hartanah yang anda ingin jual dan biar saya yang tanggung kos yang berkaitan dengan pengiklanan.

Memadankan Prospek Pembeli

Saya mempunyai "Database" prospek pembeli yang ramai. Jadi, bila anda bersetuju untuk menggunakan perkhidmatan saya, prospek pembeli yang sedia ada tadi akan di padankan (Matchmaking) dengan hartanah milik anda. Mudahkan!!

Urusan Semudah ABC

Dengan pengalaman dan ilmu yang saya ada, urusan Jual-Beli Hartanah anda akan jadi semudah "ABC". Saya akan menguruskan semuanya dari mula hinggalah anda menerima wang hasil jualan rumah. Jangan risau kerana segala nya di dokumenkan oleh Peguam Hartanah yang profesional dan saya sendiri adalah Perunding Hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Harta Tanah Malaysia.

Rangkaian Network

Network yang baik dengan penilai, peguam hartanah, dan pegawai bank merupakan aset berharga khidmat saya. Ini membantu melicinkan urusan pemohonan pembiayaan, urusan jual beli dan sebagainya.

Kerja Berpasukan

Saya mempunyai pasukan yang terbaik yang terdiri daripada ramai Top Ejen Hartanah. Ini akan memastikan segala tugas yang diamanahkan dapat dilaksanakan dengan lebih cemerlang.

Sharil Routh merupakan perunding hartanah berdaftar (REN 19425) sepenuh masa sejak 2016. Berpengalaman luas dalam menguruskan proses jual beli hartanah samada di lembah klang mahupun luar lembah klang. Telah membantu ratusan pemilik rumah dalam jualan rumah

Dato Zainal ShukriDato Zainal Shukri
02:58 19 May 21
This agent I recommend and trustDuring dealing with this agent, he always responded and facilitated the land that I bought
They are also extremely professional and responsive
Mohd HamdanMohd Hamdan
12:04 05 Mar 21
I highly recommend.Which want to sell a house or want to buy a house, land is all about property.Call it an agent, I can say trusted agent.
Nurul Iman SadiqNurul Iman Sadiq
08:03 25 Jan 21
quick betol response when asked questions about the house you want to sell. very recommended
He is professional and always give the best service.Very responsive and will advise the best strategy to sell or rent the house.Thanks
js_loader

Pencapaian Saya Sepanjang Dalam Kerjaya Hartanah

Saya sentiasa mengamalkan prinsip Profesional dan Telus dalam urusan jual beli hartanah dengan semua Pelanggan saya. Dengan menggunakan kemahiran, pengalaman dan networking dalam bidang hartanah, saya telah berjaya menjual ribuan hartanah pelanggan saya dengan sempurna. Alhamdulillah dengan izinNya

Pencapaian Agensi Hartanah

Compare listings

Compare