Servis Ejen Hartanah

Biar Saya Bantu Anda Untuk

JUALKAN HARTANAH ANDA DENGAN SEGERA BERBEKALKAN PENGALAMAN YANG SAYA ADA MENGGUNAKAN TEKNIK YANG BERKESAN

SEGERA UNTUK KONSULTANSI PERCUMA

Perkhidmatan Saya...

SERVIS YANG PROFESSIONAL

Saya akan menguruskan proses Jual-Beli dari mula hingga akhir termasuklah mengiklankan hartanah yang anda ingin jual, mencari pembeli yang layak, menguruskan pinjaman perumahan bakal pembeli, mendapatkan laporan penilaian hartanah, menguruskan perkhidmatan guaman untuk perjanjian jual-beli hinggalah kepada proses penyerahan kunci rumah kepada pembeli.

PENGIKLANAN

Kos pengiklanan sekarang agak tinggi, kenapa anda perlu leburkan duit anda?? Biar saya je yang iklankan hartanah yang anda ingin jual dan biar saya yang tanggung kos yang berkaitan dengan pengiklanan.

MEMADANKAN PROSPEK PEMBELI

Saya mempunyai "Database" prospek pembeli yang ramai. Jadi, bila anda bersetuju untuk menggunakan perkhidmatan saya, prospek pembeli yang sedia ada tadi akan di padankan (Matchmaking) dengan hartanah milik anda. Mudahkan!!

URUSAN SEMUDAH "ABC"

Dengan pengalaman dan ilmu yang saya ada, urusan Jual-Beli Hartanah anda akan jadi semudah "ABC". Saya akan menguruskan semuanya dari mula hinggalah anda menerima wang hasil jualan rumah. Jangan risau kerana segala nya di dokumenkan oleh Peguam Hartanah yang profesional dan saya sendiri adalah Perunding Hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Harta Tanah Malaysia.

RANGKAIAN NETWORK

Network yang baik dengan penilai, peguam hartanah, dan pegawai bank merupakan aset berharga khidmat saya. Ini membantu melicinkan urusan pemohonan pembiayaan, urusan jual beli dan sebagainya.

Kerja Berpasukan

Saya mempunyai pasukan yang terbaik yang terdiri daripada ramai Top Ejen Hartanah. Ini akan memastikan segala tugas yang diamanahkan dapat dilaksanakan dengan lebih cemerlang.

SAYA FAHAM YANG ANDA MUNGKIN MENGHADAPI SITUASI BEGINI...

Mungkin pada awalnya, anda beli hartanah tersebut sebagai “pelaburan” yang anda jangka bakal membawa keuntungan…
.
Mungkin ada juga di kalangan anda yang “terpengaruh” dengan ajakan rakan2 anda yang meyakinkan anda untuk “melabur” dengan meletakkan deposit seterusnya membeli Hartanah tersebut…
.
Tak kurang juga, ada di kalangan anda yang kurang bernasib baik kerana telah diberhentikan kerja atau di “VSS” kan akibat masalah ekonomi yang melanda syarikat tempat anda bekerja…
.
Namun hakikatnya, anda harus menerima kenyataan dan menanggung semua ini kerana “pelaburan” untuk memiliki hartanah tersebut telah anda buat, ansuran bulanan pinjaman bank mesti anda lunaskan, bayaran maintenance fee wajib anda langsaikan…
.
Yang lebih memeningkan kepala, kesilapan membuat “pelaburan” hartanah tersebut kini bertukar menjadi BEBAN yang perlu anda tanggung, perjanjian jual beli dan pinjaman bank tidak boleh di batalkan begitu saje, masa terus berjalan dan TAK MUNGKIN boleh di undur!
.
Jadi, persoalannya sekarang, apa pilihan yang anda ada??
.
Nak teruskan menyimpan hartanah tersebut??
.
Nak biarkan anda terus dibelenggu masalah hutang, dikejar oleh bank setiap hari hinggakan anda tak lena tidur. Atau anda nak tunggu sampai hartanah tadi DILELONG dan anda diisytiharkan MUFLIS??
.
Jangan risau, saya ada menyediakan SOLUSI untuk MENYELESAIKAN MASALAH ANDA!
.
Adalah LEBIH BAIK anda JUALKAN saje hartanah tersebut kepada pembeli2 yang berminat dan BERSEDIA memilikinya!
.
Berbekalkan pengalaman luas saya dalam bidang hartanah, beratus database bakal pembeli yang saya ada, khidmat nasihat guaman, penilaian harta tanah dan teknik pemasaran terkini yang saya gunakan untuk “match-making” kan hartanah yang anda miliki dengan pembeli yang berminat, saya yakin yang saya BOLEH BANTU untuk MENYELESAIKAN MASALAH ANDA.

Khidmat Nasihat Awal Percuma

Semak

Semak harga pasaran semasa

Kajian

Membuat kajian demand dan supply semasa

Cadangan

Cadangan harga jualan

Prosedur

Prosedur jual beli rumah

Anggaran jualan

Anggaran tempoh masa bagi mendapatkan hasil jualan rumah

Dokumen

Dokumen yang diperlukan bagi menjual rumah

Hi, Assalamualaikum...

NAMA SAYA SHARIL ROUTH DAN SAYA ADALAH PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (REN 19425)

Saya berpengalaman luas dalam menguruskan proses jual beli hartanah khususnya di Kuala Lumpur
Hubungi saya Sharil Routh 012-3843603 untuk tindakan pantas.

SEGERA UNTUK KONSULTANSI PERCUMA

Kenapa Pilih Saya ?

Ejen Hartanah Berdaftar

Ejen Hartanah berdaftar dipantau oleh Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Semua konsultasi ejen hartanah perlu mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH.

Profesional

Ejen hartanah perlu profesional dalam melindungi kepentingan klien. Adalah menjadi tanggungjawab saya memastikan objektif anda bagi menjual atau menyewa rumah tercapai sebaiknya.

Berpengalaman

Saya mempunyai pengalaman luas dalam menguruskan penjualan hartanah malahan mempunyai pengalaman sendiri dalam memiliki beberapa hartanah secara undercons, subsales mahupun lelong. InsyaAllah, atas pengalaman ini akan saya bantu anda menjual hartanah dengan lebih cepat dengan harga yang berpatutan.

making you feel easy

Dato Zainal ShukriDato Zainal Shukri
02:58 19 May 21
This agent I recommend and trustDuring dealing with this agent, he always responded and facilitated the land that I bought
They are also extremely professional and responsive
Mohd HamdanMohd Hamdan
12:04 05 Mar 21
I highly recommend.Which want to sell a house or want to buy a house, land is all about property.Call it an agent, I can say trusted agent.
Nurul Iman SadiqNurul Iman Sadiq
08:03 25 Jan 21
quick betol response when asked questions about the house you want to sell. very recommended
He is professional and always give the best service.Very responsive and will advise the best strategy to sell or rent the house.Thanks
js_loader

Servis Kami

Peguam Hartanah

Peguam hartanah bagi urusan Jual Beli Rumah seperti Surat Perjanjian Jual Beli Rumah (SPA), Perjanjian Pembiayaan Bank & LPPSA.

Ejen Hartanah Berdaftar

Kami mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam membantu klien dalam Jual-Beli dan Sewa rumah dan bangunan pejabat.

Pembiayaan Hartanah

Pembiayaan hartanah atau loan rumah anda akan diuruskan oleh banker kami yang berpengalaman. 

NAK JUAL RUMAH ?

Kami bantu cari pembeli.

Serahkan kepada kami semua proses sehingga rumah dijual kepada pembeli. Dari market analisa, iklan, permohonan loan dan lantik peguam hartanah.

NAK BELI RUMAH ?

Kami bantu cari rumah idaman anda.

Pada waktu ini ada banyak rumah yang sedang dijual. Kami akan bantu anda mencari rumah yang sesuai mengikut bajet.

Kami juga akan bantu anda dalam permohonan pembiayaan bank serta melantik peguam hartanah.

Hubungi Saya SEKARANG!

BAGAIMANA CARANYA?

SEGERA UNTUK KONSULTANSI PERCUMA

Compare listings

Compare